Daugavpils novada TIC piedāvā jaunus suvenīrus – pastkartes ar “pārsteigumu”

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Daugavpils novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) piedāvā jaunus unikālus suvenīrus – tējas pastkartītes ar Daugavpils pilsētas un Daugavpils novada apskates objektu skatiem, kas ir pildītas ar aromātisku tēju “Laimes mirkļi” un maksā Ls 1,30, portālam Gorod.lv paziņoja  TIC vadītāja Lolita Kozlovska. Iegādājoties pastmarku, pastkartītes var nosūtīt saviem tuviniekiem, kuri dzīvo Latvijā un ārzemēs.

Pēc L.Kozlovskas vārdiem, jaunos suvenīrus varēja iegādāties jau Daugavpils novada dienu gadatirgū, kas norisinājās šā gada 21.septembrī. Tā ietvaros tika stāstīts par TIC darbību un tūrisma iespējām.

„Jaunās tējas pastkartītes bija ļoti pieprasītas, taču mēs neesam komercorganizācija, tādēļ mūsu mērķis nav suvenīru tirgošana. Bijām pārsteigti, ka dienas laikā mūsu telti apmeklēja vairāk nekā 1 000 pilsētnieku un svētku viesu no citiem Latvijas reģioniem, Lietuvas. Cilvēki interesējās par atpūtas iespējām Daugavpilī, novadā un Latgalē”, pastāstīja L.Kozlovska.

Pēc Daugavpils novada TIC vadītājas domām, tādi pasākumi kā Daugavpils novada dienas esot ļoti svarīgi tūrisma attīstībai, tie piesaista mūsu novadā tūristus un veicina novada atpazīstamību.

Jāpiebilst, ka tējas paskartīti var iegādāties Daugavpils novada tūrisma informācijas centrā, Rīgas ielā 22a, kas līdz 1.oktobrim strādā 7 dienas nedēļā. Šeit var nopirkt dažādus suvenīrus – šokolādes pastkartīti ar Daugavpils skatiem, visdažādākus magnētus, nozīmītes ar Daugavpils un Latgales karoga attēlojumu, suvenīrmonētas, krūzes, pildspalvas, grāmatas un citus suvenīrus.

 


Написать комментарий