Šāda iespējamība ir 1 pret 1000000000000

foto: Bulls Press/kasjauns.lv
foto: Bulls Press/kasjauns.lv

Kāds pāris no Anglijas, kā ierasts, grasījās brokastīs cept olas, bet tad piedzīvoja lielu pārsteigumu. 

Sieva bija nopirkusi sešu olu iepakojumu, taču tas izrādījās varen neparastu olu kompānija...

Vai jums ir gadījies sastapt vistas olu, kurā ir divi dzeltenumi, nevis viens? Arī tie ir ļoti reti gadījumi, taču Džons un Endžela Vinfīldi no britu zemes bija gluži šokēti: sešu olu kastītē pilnīgi visas olas bija ar diviem dzeltenumiem! 

Iespējamība, ka kaut kas tāds var notikt, ir viena pret triljonu, tieši tāpēc pāra brokastu notikums ieguvis pasaules mediju uzmanību, un neparasto olu fotogrāfijas ceļo internetā. 

„Ieraugot pannā pirmo neparasto olu, jau biju pārsteigts. Taču paliku gluži bez valodas, kad arī nākamā bija ar diviem dzeltenumiem,” rītu pirms dažām dienām atceras 48 gadus vecais Džons. Pāris brokastīs cepa divas olas. Īpatnējo notikumu sieva iemūžināja ar fotoaparātu. 

Pārsteigumu virtene turpinājās nākamās dienas vakarā, kad ģimene grasījās cept atlikušās četras olas. „Es iesitu pannā vienu, tad otru, tad trešo, un spriedze pie pēdējās olas sasniedza maksimumu – vai tiešām arī pēdējā no sešām olām būs neparasta???” – un tā patiešām arī bija. 

Briti aprēķinājuši, ka ir lielāka iespējamība laimēt loterijā miljonus, nekā piedzīvot to, ka viens olu iepakojums satur olas ar dubultu dzeltenumu.



Написать комментарий