Land Rover Defender. Bezceļa karalis dosies pensijā

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ikdienā strīdamies, kurš luksus klases apvidnieks ir labāks, taču īstos purvos tik un tā brienam ar veco labo Land Rover Defender.

Automobilis ne tikai ar perfektu bezceļnieka slavu, bet vērā ņemamu vēsturi. Kā zinām, šis modelis tirgū ir kopš tālā 1948. gada un līdz pat mūsdienām konstrukcijas un tehnoloģiju ziņā mainījies visai nebūtiski.
Laikam tieši novecojušās konstrukcijas, drošības sistēmas un kaitīgie izmeši ir pie vainas tam, ka tuvāko divu gadu laikā Defender aizies nebūtībā. Turklāt, šoreiz tās nav baumas, bet fakts, kuru apstiprinājis Land Rover, piebilstot, ka tas notiks likumdošanas dēļ.
Sīkumos Land Rover pārstāvji gan nedalījās, vien uzsverot, ka drīz vietā nāks kaut kas pilnīgi jauns. Tas varētu notikt 2019. gadā. Nedz tehniskie dati, nedz iespējamais nosaukums vēl netiek izpausti.

Daži eksperti pieļauj domu, ka nākotnes Defender aizstājējs varētu būt balstīts uz 2011. gadā Frankfurtē prezentētā DC100 koncepta. Taču tie ir tikai minējumi, kurus neviens nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis.


Написать комментарий