Raudas internātpamatskolas audzēkņu brauciens uz Rīgas Dinamo hokeja spēli 1

foto: ilukste.lv
foto: ilukste.lv

Mūsu labvēļi – VAS "Latvijas dzelzceļš" bija sagādājuši Raudas un Medumu skolu skolēniem biļetes uz hokeja spēli 13. oktobrī „Arēnā Rīga”. „Dinamo Rīga” tikās ar vienu no stiprākajām KHL komandām – „Magņitogorskas Metalurg”, ziņo Ilūkstes novada portāls.

Rīgā mūs visus laipni sagaidīja Latvijas dzelzceļa pārstāvji Māra un Kaspars. Bērniem tika sarūpētas pusdienas atpūtas centrā „Lido”. Pēc pusdienām devāmies uz „Arēnu Rīga”, kur mūsu autobuss tika novietots VIP zonā. Katram brauciena dalībniekam tika pasniegtas dāvanas ar Rīgas Dinamo simboliku.

„Arēnas Rīga” foajē notika pasākums „Labo darbu” nedēļas ietvaros. Katrs gribētājs varēja piedalīties atspiešanās no grīdas konkursā un par katrām desmit reizēm nopelnīt 1 Ls, ko "Rīgas Dinamo" ziedoja Klīniskās slimnīcas bērniņiem. Šajā konkursā piedalījās arī mūsu skolas audzēknis Rolands Leitāns, viņš atspiedās 58 reizes! Kopējā naudas summa, ko, piedaloties šajā konkursā, izdevās saziedot bija 584 lati.

Pēc šī aizraujošā pasākuma visi devāmies ieņemt savas vietas, lai vērotu hokeja spēli. Pirmajos divos periodos mūsu komanda nonāca zaudētājos ar 0:2, trešajā periodā "Rīgas Dinamo" atguva divus vārtus un spēle beidzās neizšķirti – 2:2. Papildlaikā izšķirošo metienu izdarīja "Rīgas Dinamo" komandas uzbrucējs V. Pavlovs, izcīnot mūsējiem uzvaru!



Написать комментарий

3-2 uzvarejam