Pasaules čempionātā snūkerā Daugavpilī piedalīsies 64 valstu pārstāvji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu iedalīt 35 tūkstošus latu Pasaules čempionāta snūkerā amatieriem rīkošanai, kas no 27.novembra līdz 8.decembrim norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā (DOC).

DOC vadītājs Uldis Pastars paskaidroja, ka pašlaik dalībai čempionātā pieteikušies 250 sportisti no 64 pasaules valstīm, tostarp no Jaunzēlandes, Sīrijas, AAE. Čempionāta laikā notiks arī ikgadējais federācijas kongress, tādēļ delegācijas pārstāvēs arī oficiālās personas.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka čempionāta rīkošana Daugavpilī popularizēs mūsu pilsētu, tomēr, lai pasaules čempionāts notiktu tieši pie mums, pašvaldībai jānodrošina tā līdzfinansējums.

Ieejas biļešu cenas pagaidām nav zināmas. Atbildot uz jautājumu, vai daugavpilieši varēs izmantot atlaides, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks atzīmēja, ka pasākumu rīko federācija, tādēļ ieejas biļešu cenas ir federācijas kompetencē. J.Dukšinskis piebilda, ka daļa pašvaldības iedalīto līdzekļu atgriezīsies pilsētā nodokļu veidā, arī DOC gūs peļņu.


Написать комментарий