Baskovs dzimšanas dienas dāvanā saņem villu šikā viesnīcā

foto: fooz.ru
foto: fooz.ru

Krievijas „zelta balss” Nikolajs Baskovs nosvinējis savu 37 gadu jubileju. 

Lai arī jubileja nav apaļa, viņš to noteikti atcerēsies visu mūžu. Baskots pats vēlējās dzimšanas dienu svinēt klusi un mierīgi, taču draugs, uzņēmējs Telmans Ismailovs, to pārvērta par vienreizīgu piedzīvojumu.

Turīgais vīrs Telmans Ismailovs uzņēmies iniciatīvu sarīkot Nikolaja Baskova dzimšanas dienas svinības savā mājā, liekot Baskovam vien ierasties uz savas jubilejas ballīti.

Ballīte bijusi jauka, bet to noteikti pārspējusi Ismailova pasniegtā dāvana Baskovam. Ne no šā, ne no tā, labais draugs dziedātājam uzdāvinājis villu, kas atrodas viesnīcas „Mardan Palace” teritorijā Turcijā. Tā atrodas Vidusjūras krastā, turklāt ir augstākās kategorijas pils veida viesnīca un tiek uzskatīta par vienu no pasaules šikākajām viesnīcām.

2009. gadā atklātā „Mardan Palace” izvietojusies 180 tūkstošos kvadrātmetru un pieder Telmanam Ismailovam. Interesanti, ka Ismailovs vispār ir ļoti kārs un īpašu dāvanu pasniegšanu Baskovam. Savulaik viņš Krievijas dziedātājam uzdāvināja džipu, kurā tagad vizinās Baskovs. Dzirdēts, ka arī ar naudu viņš palīdz mūziķim. 


Написать комментарий