Girgensonam un “Sabres” kārtējais zaudējums

foto: zimbio.com
foto: zimbio.com

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā sezonā piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", kas ar 0:2 atzina Ņujorkas "Rangers" pārākumu. "Sabres" šis bija jau 13.zaudējums 15 spēlēs.

Šonakt NHL tika aizvadītas trīs spēles, no kurām vienā laukumā devās arī 19 gadus vecais Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētais klubs Bufalo "Sabres". Rona Rolstona vadītā komanda nespēja izcīnīt trešo uzvaru sezonā, piekāpjoties Ņujorkas "Rangers" ar 0:2.

Lielisku spēli demonstrēja abu komandu vārtsargi – Henriks Lundkvists "Rangers" vārtos neitralizēja 29 pretinieku metienus, savukārt viņa "Sabres" kolēģis Raiens Millers atvairīja 44 ripas. Pirmā perioda vidū Deriks Brasārs atklāja mača rezultātu, savukārt otrajā periodā Kriss Kreiders, atrodoties aiz vārtu līnijas, otro reizi pārspēja Milleru.

Zemgus Girgensons laukumā bija 12 minūtes un 44 sekundes, izdarīja divus metienus pa Lundkvista vārtiem un izpildīja četrus spēka paņēmienus (otrs labākais rādītājs komandā). 14 spēlēs Girgensons ir ticis pie trim (1+2) punktiem.

Pēc spēles Latvijas hokejists atzina, ka komandai vairāk jāsaliedējas kopējiem mērķiem: "Domāju, ka katram ir jāieskatās spogulī un jāpārdomā, cik lielas problēmas mums šobrīd ir. Svarīgi ir atgūties un uzticēties saviem komandas biedriem – neuzskatu, ka ir jādomā par to, kurš saņems atzinību par komandas padarīto darbu. Kad tas notiks, domāju, ka sāksim gūt panākumus."

Citā spēlē Fīniksas "Coyotes" ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica Nešvilas "Predators". Pirmajā periodā "Predators" jau paguva izvirzīties vadībā ar 3:0, tomēr spēles gaitā Fīniksas hokejisti spēja izlīdzināt rezultātu. Vienīgo pēcspēles metienu realizēja Mikels Boedkers. Tikmēr Bostonas "Bruins" pēcspēles metienos ar 3:2 uzveica Anaheimas "Ducks". Izškirošo bullīti realizēja Džeroms Iginla.


Написать комментарий