S.Blagoveščenskis: SIA «Labiekārtošana-D» cenšas veikt darbus pašas spēkiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” pagaidu vadītājs Sergejs Blagoveščenskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka uzņēmums turpina strādāt tādā veidā, lai maksimāli lielu darbu daļu veiktu paša spēkiem.

Sergejs Blagoveščenskis paskaidroja, ka, pamatojoties uz līgumu par pašvaldības pienākumu deleģēšanu, uzņēmums veic darbus, kurus uzdod Komunālās saimniecības pārvalde (KSP). Ja darbi nav iekļauti līgumā, KSP izsludina konkursus par to veikšanu, kuros var piedalīties arī SIA „Labiekārtošana-D”.

Komentējot situāciju, kad uzņēmums uzvar pašvaldības konkursos un pēc tam izsludina iepirkumus par darbiem nepieciešamo materiālu iegādi (piemēram, konkursos par atkritumu urnu vai soliņu uzstādīšanu), S.Blagoveščenskis paskaidroja, ka tas bieži vien esot saistīts uzņēmuma nespēju veikt kādus darbus, tādēļ pasūtījuma izpildei tiek piesaistītas trešās firmas.

Uzņēmuma vadītājs apliecināja, ka SIA „Labiekārtošana-D” cenšas strādāt kvalitatīvi un iepirkumus izsludināt tikai par tiem pakalpojumiem vai precēm, kuras pati nevar sniegt. Cik veiksmīgi tas tiek darīts, jāspriež izpilddirektoram un pilsētniekiem, atzīmēja S.Blagoveščenskis.

Šobrīd tiek apspriestas ar uzņēmuma attīstību saistītās idejas, piemēram, jautājums par darbam nepieciešamās papildus tehnikas iegādi.

Atgādināsim, ka konkursā uz SIA „Labiekārtošana-D” vadītāja amatu pretendentu pieteikumi iesniedzami līdz 8.novembrim.


Написать комментарий