Šāvēji veterāni ar medaļām atgriežas no Latvijas čempionāta

foto: A.Vnukovs
foto: A.Vnukovs

Daugavpils šāvēji-seniori šajā nedēļas nogalē startēja Latvijas čempionātā, kur nostartēja ļoti veiksmīgi, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Par absolūto čempionu kļuva daugavpilietis Andris Vagalis.

2. novembrī Rīgā norisinājās 2013. gada Latvijas sporta veterānu čempionāts ložu šaušanā. Vīriešiem par uzvaru cīnījās 42 šāvēji, starp kuriem bija arī vairāki daugavpilieši. Absolūtajā vērtējumā (šaušana ar pistoli un šauteni) par uzvarētāju kļuva Andris Vagalis! Otrajā vietā Rūdolfs Veličko. 

Individuālajā ieskaitē šaušanā ar pistoli Andris Vagalis bija trešais. Arī šaušanā guļus ar šauteni Andris ieņēma trešo vietu savā vecuma grupā (40-55 gadi). Vecākajā grupā (55 gadi un vairāk) gan šaušanā ar pistoli, gan šauteni trešais bija Veličko.

Šaušanā ar mazkalibra ieroci Rihards Gerts bija otrais, bet Juris Ancāns piektais. 

25. un 26. oktobrī Dobelē norisinājās Latvijas čempionāts jauniešiem. 7 komandu konkurencē Daugavpils BJSS ieguva trešo vietu. 

Daugavpils jaunietes šaušanā ar pneimatisko pistoli ieguva pirmo vietu, bet puiši šaušanā ar mazkalibra pistoli ieņēma trešo vietu. Individuāli jāizceļ Arina Potulajeva, kura ieņēma trešo vietu, ar 363 punktiem izpildot 1. sporta klases normatīvu. Arina arī iekļauta starp kandidātēm dalībai Eiropas čempionātā. 

Trešo vietu šaušanā ar mazkalibra ieroci ieņēma Katrīna Dališevska. Aleksejs Jefimovs izpildīja sporta meistara kandidāta normatīvu un ieguva piekto vietu. 

Šajā nedēļas nogalē Daugavpilī norisināsies Daugavpils BJSS kausa izcīņas sacensības. 


Написать комментарий