Lancmanis par divkosīgu uzskata cilvēku negatīvo attieksmi pret eiro 12

foto: diena.lv
foto: diena.lv

Rundāles pils direktors Imants Lancmanis par divkosīgu uzskata cilvēku un politiķu negatīvo attieksmi pret eiro, kas būs Latvijas valūta no nākamā gada.

Finanšu, Ekonomikas ministrija, Latvijas Banka un Ministru kabinets paziņo, ka ir jāpāriet uz eiro un tas ir vajadzīgs Latvijai. Bet ikdienas pilsonis paziņo, ka tās ir muļķības. Vai viņš sevi uzskata par lielāku speciālistu nekā ministrijas un Latvijas Banka?" retoriski vaicāja Lancmanis intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „1:1".

Tādējādi ikdienas pilsonis uzskata, ka valdība un finanšu institūcijas novēl Latvijai tikai ļaunu.

„Līdz ar to cilvēks nonāk lielākā pretrunā, jo viņš uzskata, ka atrodas valstī, kur notiek noziedzīgi darījumi - divas ministrijas, Ministru kabinets un Latvijas Banka grib ievilkt Latviju nelaimē. Tad jau jāķeras pie bruņotas sacelšanās, bet cilvēks to neizdara, bet tā vietā parūc un pieņem eiro. Bet būtībā viņš ir paziņojis, ka valdība ir noziedzīga, tā velk ar eiro mūs noziegumā, bet es tur neko nevaru izdarīt. Tā ir divkosība, reakcija ir tā pati vecā gļēvā reakcija – viss ir slikti, es jau nu zinu, kā ir pareizi, bet mani jau neklausa," vērtēja Lancmanis.

Pēc viņa domām, situācija ir ļoti sakairināta, turklāt masu mediji piegādā „tik daudz vielas", ko nevar apstrādāt. Šādos apstākļos partijām ir viegli „zvejot dvēseles".

„Man ir bēdīgi redzēt, ka partijas bija pret eiro tikai tādēļ, ka bija opozīcijā. To es uzskatu par ļoti nopietnu politisku pārkāpumu," uzsvēra Lancmanis.

Jau vēstīts, ka no 2014.gada Latvija pāriet no lata uz eiro.


Написать комментарий

Neatkarīgai un normālai valstij sava valūta ir viens no ekonomikas stiprināšanas un regulēšanas instrumentiem ar kuru ir un vajag pareizi strādāt, jeb strādāt valsts interesēs.

LV vadošie politikāņiir pateikuši,ka ir par EURO un pērēji ar likumīgām metodēm var iet uz ..... . Nezinu vai tā ir ieinteresētība, muļķiba, pašapmāns, darudi vai vēl kāds cits iemesls, bet vēl viens neatkarīags Latvijas stūrakmens ir zaudēts ! Manuprāt tasir nepareizi no valsts viedokļa.
Par citeim aspektiem var diskutēt, bet tas ir absolūti pareizi no Eiropas savienoto valstu izveides principa un pārslēgto ES līgumu principa ! Un ja atbalsta potenciāli tādu veidojumu, kā Eiropas savienenotās valsis tad ir jāatbalsta EURO ieviešana. Savienoto valstu štatamn, provincei, guberņai vai lai kā to sauktu sava valūta nav vajadzīga.

Kas kontrolē naudas izlaišanu tas kontrolē praktiski visu !

Bet mazajam cilvēkam tā nav katastrofa jo EURO ir bija un tuvakajā laikā nekas ļaunsar to noteikti nenotiks. Tas ar visu izskaidro !!!

Piekrītu Lancmaņa k-gam. Nez kāpēc, visi bankās gan prasa aizdevumus euro.

Pilnīgi piekrītu raksta autoram

Nu kapeec cilveeki ir tik nepateiciigi...
Ikviens evriks ir nosegts ar zeltu, sudrabu un soliidu onkulju soliijumiem!
Nu nesaprotu, kaapeec vienkaarshie iedziivotaaji ir taadi divdabji un gniidas, ka negrib ar sajuusmu mesties jaunaa un aizraujoshaa celojumaa ar Titaaniku?

Man patīk un es piekrītu Jūsu domai,ka valdība velk valsti bezdibenī /noziegumā/,bet tur tiešām neko nevar darīt,vienīgi viņus varam vairs neizvēlēt

Tu Lacmani esi dzili debils

Iespējams, ka vajadzētu rīkot bruņotu sacelšanos pret valdību, taču tas ir ļoti galējs līdzeklis, kurā vienmēr iet bojā un cieš ļoti daudz nevainīgo. Bet sava valūta ir viens no valsts pamatelementiem.

Esmu ļoti nepatīkami pārsteigts par šādu I.Lancmaņa nostāju. 1988.91. gadā latvieši, to skaitā es, cīnījās par savu valsti, nevis par izstāšanos no vienas lielvalsts, lai iestātos citā lielvalstī. 2004. gada referendumā netika balsots par Latvijas neatkarības likvidāciju. Satversmes 1. pantu "Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika" var atcelt vai grozīt tikai referendumā, un tāda nav bijis. Variniekiem nav pilnvaru iebīdīt Latviju lielvalsts ES sastāvā.

Latvījas iedzīvotāji ir bezspēcīgi pret savu valdību.Tas pierādījās tad,kad pēc protesta akcijas kad tika dauzīti logi un protestēts pret korumpēto valdību daudzus protestantus piekāva un tiesāja pēc visas likuma bardzības.Bet valsts vīri turpina zagt,laupīt un iznīcināt savu tautu tai skaitā arī Latvījas nacionālo valūtu.Un nav tev mērkaķi te ko kladzināt,ka vajag sacelties pret valdību,jo mēs esam viņu gūstā un esam bezspēcīgi,visiem ir ģimenes,kuras var zaudēt saceļoties pret šo korumpēto valsts vīru rīcību.PIRMS DAŽĀM DIENĀM NOBRUKA MAXIMA JUMTS,-MASVEIDU SLEPKAVĪBA,PAZIŅO VALSTS PREZIDENTS,BET JOPROJĀM NEVIENS NAV APCIETINĀTS,KAUT UZ AIZDOMU PAMATA!!!!!!!!!!

Smieklīgi izteicies "bruņota sacelšanās“ Man, lai saceltos nav vajadzīgs apbruņoties.Bet, ja nopietni- valsts naudas likvidēšana ir kriminālnoziegums.Un tautas musināšana uz “bruņotu“ sacelšanos- arī.Tas,ka neliels slānītis uzvārīsies ir skaidrs pie visām naudas maiņām tā ir bijis.

Zolitūdes gadījums pierādīja pilnā mērā, cik valstvīri ir gudri,intervijās atklājas, kādos apstākļos jāstrādā cilvēkiem "maksimās",nevienu neinteresē elementāras drošības normu ievērošana. Varasvīrus interesē eiro ieviešanai piešķirtais pusmiljards.

Kuru gan interesē masona viedoklis?!

Ne viss prasija kreditus euro,bet reti kura banka deva kreditus lv,euro kreditus bija vieglak dabut.

Написать комментарий