Domes 28. novembra sēdē plāno izskatīt atskaiti par grupas darbu, kura pārbauda uzņēmumu «Daugavpils siltumtīkli»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26. novembrī beidzas 4 mēnešu darba grupas darba termiņš, kura pārbauda uzņēmumā „Daugavpils siltumtīkli” situāciju ar noslēgtajiem TC–1, TC–2 un TC–3 līgumiem par enerģijas iepirkšanu.

Kā 19. novembra preses konferences gaitā paziņoja pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis, pēc viņa rīcībā esošās informācijas grupas iepriekšējie darbi ir paveikti, līgumi ar ekspertiem noslēgti, un patlaban tiek sagatavota atskaite, kura, kā cer mērs, tiks izskatīta nākamajā pilsētas domes sēdē 28. novembrī.

Atgādināsim, ka lēmums par šīs grupas izveidošanu tika apstiprināts ar 13 domes deputātu balsīm 25. jūlijā. Grupu vada deputāts Jevgeņijs Carevs, grupā ietilpst deputāti Jurijs Zaicevs, Jevgeņijs Drobots, Vasīlijs Marčenko un Iveta Mukāne. Kā kļuva zināms oktobra beigās, 3 mēnešu termiņa grupas darbam izrādījās par maz, tādēļ ekspertiem piešķīra vēl vienu mēnesi.

Ekspertīzēm, kuras bija nepieciešamas divām darba grupām, kuras pārbauda uzņēmumu „Daugavpils siltumtīkli” un uzņēmumu „Daugavpils ūdens”, no pilsētas budžeta tika izdalīti Ls 13310.  


Написать комментарий