ES projekta rudens posms – sākušies semināri un konsultācijas 1

foto: Psiholoģisko konsultāciju centrs "INTENCE"
foto: Psiholoģisko konsultāciju centrs "INTENCE"

Oktobrī sākās nākošais, ļoti praktisks ES projekta „Psihosociālā atbalsta un palīdzības sniegšana Daugavpils un Daugavpils novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem” (līguma Nr. 2012.EEZ/PP/1/MIC/098/016) posms biedrībā „Psiholoģisko konsultāciju centrs „INTENCE””.

Tika organizētas un savu darbu uzsāka četras semināra - treninga „Tava dzīve – tavās rokās” grupas vecākiem, ar kuriem strādā divas psiholoģes – Ludmila Dijokiene un Linda Vingre.

Projektā vēlējās piedalīties ļoti daudzi. Potenciālajiem pretendentiem, kuri netika ierakstīti grupās šogad, būs iespēja piedalīties projekta aktivitātēs 2014. gada pirmajā pusgadā.

Nodarbības notiek vakaros - no pirmdienas līdz ceturtdienai. Divas aktīvas komunikācijas stundas - jauns dzīves un sevis izpratnes līmenis.

Jau ir nokomplektētas semināra „Emocionālā izdegšanas sindroma profilakse” divas sociālo darbinieku grupas. Viena grupa 15.novembrī jau pabeidza darbu seminārā, bet otra sāks savu darbu no 4.decembra (vadīs – psiholoģe, psihoterapeite Olga Petkeviča).

2.novembrī veiksmīgi pabeidza darbu seminārā „Emocionālā izdegšanas sindroma profilakse” divas skolotāju grupas. Dalībnieki uzlādējās ar pozitīvo enerģiju darbam, iepazīnās ar jauniem cilvēkiem un apguva nepiecišamas prasmes, lai palīdzētu sev un cilvēkiem apkārt.

Projekts „Psihosociālā atbalsta un palīdzības sniegšana Daugavpils un Daugavpils novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem”, veiksmīgi turpina savu darbu, kas tika iesākts 2013. gada septembrī.


Написать комментарий

ļoti jauki semināri.Vai ir grupas latveišu valodā? kā var iesastīties?kāpēc nav informācijas?