2020. gadā lidojošos robotus ražos masveidā

foto: frogdesign.com
foto: frogdesign.com

Šķiet, ka nogurums no portretiem izstieptas rokas attālumā, ir viens no motivējošākajiem faktoriem jaunajiem izgudrotājiem.

Pēc jau reāli pastāvošās kameras 2 Vision parādīsies jauna koncepcija, kura uzņemsies visas sadzīves problēmas.

Šodien droni kalpo galvenokārt profesionāliem mērķiem, izskatās diezgan biedējoši un vispār biedē cilvēkus ar savu pastāvēšanas faktu, personificējot neskaidro cilvēka pakļaušanu robota verdzībai. Bet jauno dizaineru – izgudrotāju grupa nolēma ieskatīties nākotnē un iedomāties to draudzīgākā variantā. Viņi izgudroja jaunas paaudzes dronus. Saskaņā ar viņu versiju 2020. gadā droni būs simpātiski un gādīgi, – ziņo rbc.ru.

Piemēram, „Paparaci” būs atbildīgs par „selfiem”. Rezultāts nebūs sliktāks kā labāko tualešu spoguļos, turklāt bez jebkādas piepūles. Drons lidos jums pakaļ, izvēlēsies izdevīgākos rakursus un patstāvīgi sinhronizēs jūsu dzīvi visos sociālajos tīklos. Pēc izveidotāju ieceres 2020. gadā droni kļūs par kaut ko līdzīgu viedtālruņiem – gan no prakses viedokļa, gan cilvēces narcistisko vajadzību apmierināšanas ziņā.

Cita koncepcija – drons „Sargeņģelis” paredzēts otrajam galvenajam mūsdienu hobijam – skriešanai. Šī ierīce lidos jums pakaļ skriešanas laikā (piemēram, tumšā mežā), apsargās un pēc jūsu vēlmes rīkos skriešanas sacensības ar apdzīšanu.

Vēl viens nākotnes izgudrojums – pašvadības lietussargs

Bet precīzāk aproce ar iebūvētiem metereoloģiskajiem adapteriem, kura lietus tuvošanās mērā pametīs jūsu plaukstas pamatni, novietosies virs jūsu galvas un izklīdinās ūdens plūsmas ar ultraskaņas palīdzību.

Kopumā atliek vien gaidīt 2020. gadu un cerēt, ka līdz tam neatcels lietu ar kaut kādu jaunu izgudrotāju ierīci.


Написать комментарий