Vietējos uzņēmējus un amatniekus aicina piedalīties Ziemassvētku tirdziņā Vienības laukumā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas Domes Biznesa attīstības nodaļa jau gatavojas Ziemassvētkiem, tādēļ, lai iepriecinātu pilsētniekus un pilsētas viesus, vietējie uzņēmēji un amatnieki tiek aicināti pieteikties dalībai tradicionālajā Ziemassvētku tirdziņā Vienības laukumā.

Daugavpils pilsētas Domes Biznesa attīstības nodaļas komercdarbības speciāliste Tatiana Migele paziņoja portālam Gorod.lv, ka pagaidām ir grūti spriest, kādas preces būs pieejamas Vienības laukumā, jo darba grupai vēl jāatrisina daži organizatoriskie jautājumi.  Biznesa attīstības nodaļa plāno piesaistīt jaunus uzņēmējus, amatniekus un zemnieku saimniecību īpašniekus, kuri daugavpiliešiem piedāvātu savas preces un pakalpojumus – suvenīrus, keramikas izstrādājumus, siltas adītās preces, eglīšu rotājuusi, augļus, gaļas un zivju žāvējumus, maizi, karstu kafiju un tēju, karstvīnu, konditorijas izstrādājumus u.c.

Jāpiebilst, ka pērn Vienības laukumā darbojās 8 tirdzniecības kioski, brīvdienās – arī papildus teltis, kurās varēja iegādāties konditorejas izstrādājumus, gaļas un zivju produkciju, sierus, saldumus, suvenīrus, dāvanu komplektus un pat mājas vīnu. Tāpat mazos un pieaugušos daugavpiliešus priecēja dažādi pasākumi Rūķu namiņā – meistarklases, dažādu pilsētas kultūras biedrību pasākumi. Cerams, ka arī šogad Vienības laukumā notiks vairāki interesanti pasākumi.

Pieteikties dalībai tirdziņā var līdz 1.decembrim, sīkāka informācija pieejama Daugavpils pilsētas Domes Biznesa attīstības nodaļā pa tālr.+37165422316 vai e-pastu tatjana.migele@daugavpils.lv.


Написать комментарий