Lēdija Gaga šokēja ar jaunu murgainu atklāsmju porciju

foto: fanparty.ru
foto: fanparty.ru

Šajā pirmdienā iznākušais Lēdijas Gagas studijas albums piespieda viņu prezentēt lidojošu kleitu un pastāstīt par drīzo lidojumu kosmosā.

Mēs parādīsim jums to, kas palika ārpus kadra – kā notika dziedātājas un mākslinieka Džefa Kunsa darbs, kurš veidoja viņas pēdējā albuma vāku.

Kā redzam, vīrietim stipri paveicās: savas idejas realizācijas dēļ Kunss pilnīgi izģērba Stefāniju – Lēdiju Gagu. Pseidomākslinieks piespieda viņu atstiept dibenu, izplest kājas un darīt vēl kaut ko, uz ko vienmēr ir patīkami skatīties, kad tev jau ir gandrīz sešdesmit gadi. Daudzu kiča skulptūru izveidotājs pieprasīja no miljonāres iespiest starp kājām zilu balonu, bet kāda tam visam ir saistība ar mākslu, ir zināms tikai autoram. Bet tādēļ tas arī ir kičs, lai būtu maz saprotams, bet tieši otrādi, maksimāli ekstravagants, – vēsta sobesednik.ru.  

Arī 27 gadus vecā dziedātāja pati veica pāri trāpīgu sitienu, kuru misija ir palielināt pārdošanu apjomu. Piemēram, pirmo reizi detalizēti pastāstīja par narkotiku lietošanu. Pēc Stefānijas vārdiem viņa vēl pavisam nesen katru dienu izpīpēja gandrīz paciņu cigarešu ar marihuānu – tā zvaigzne it kā glābās no sāpēm, kuras radīja gurna trauma un tai sekojošā locītavu operācija. Tāpat viņa pavēstīja, ka nonāca „briesmīgā atkarībā”, mēģināja atmest, un tas arī notika, kad viņa badojās trīs diennaktis, bet pēc tam pastaigājās pa mežu ar aizsietām acīm.

Izdomāt kaut ko murgaināku droši vien ir grūti, bet, kad runa ir par Gagu, tas vairs nevienu nepārsteidz. Drīzāk šokējoši liekas dziedātājas vārdi par to, ka viņa vēlas ģimeni un vismaz 3 bērnus: man liekas, ka diez vai viņa varēs tos labi audzināt, bet iegūt naudu jaunai kleitai – ļoti vienkārši.


Написать комментарий