Portāls Gorod.lv palīdzēja piepildīt sapni par braucienu uz Prāgu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kad katrs no mums neatkarībā no vecuma, dzimuma un sociālā statusa no sirds tic brīnumam un tam, ka sapņi piepildās.

Tāpat šo svētku priekšvakarā mēs paši varam piepildīt mūsu tuvinieku un draugu sapņus, uzdāvinot viņiem kādu īpašu dāvanu.

Līdz Ziemassvētkiem vēl ir daudz laika, bet portāls Gorod.lv nolēma jau tagad palīdzēt cilvēkiem piepildīt viņu sapni.

Mūsu portāls sadarbībā ar tūrisma firmu „Prieks Tūre” organizēja konkursu „Man patīk ceļot!”, kura galvenā balva ir Ziemassvētku brauciens uz Prāgu.

Konkursa noteikumi bija vienkārši: tā dalībniekam bija jāuzraksta, kāpēc viņš vēlas apmeklēt
Čehijas galvaspilsētu Ziemassvētkos un jānosūta fotogrāfija no kāda iepriekšējā ceļojuma. Pēc tam portāla lasītāji balsoja par viņiem tuvāko stāstu.

Konkursā piedalījās vairāki interesenti, kuri labprāt apmeklētu Prāgu Ziemassvētkos. Sīvā cīņā ar nelielu balsu pārsvaru uzvarēja laulātais pāris – Vadims un Jeļena Kazačonoki.

Šī uzvara viņiem bija liels pārsteigums, jo dalībnieka vēstuli no viņu vārda aizpildīja meita Alīna Ivanova, tāpēc ka tieši Ziemassvētkos viņas vecāki svinēs 26.kopdzīves gadadienu, un brauciens uz Prāgu kļūs par īpašu dāvanu.

Pēc Alīnas vārdiem, par viņas vecākiem balsoja ne tikai vectētiņš, kurš sāka lietot sociālos tīklus, bet arī draugi, paziņas, pat radinieki no Ukrainas. Aktīvi balsoja Jeļenas, kura ir Daugavpils 15.vidusskolas krievu valodas un literatūras skolotāja, bijušie un pašreizējie skolēni. Pateicoties tik kupla draugu skaita atbalstam, Jeļena un Vadims Kazačonoki kļuva par konkursa uzvarētājiem.

22.novembrī viņi dosies ceļojumā ar komfortablu autobusu, lai apmeklētu Prāgu, kā arī Drēzdeni, Karlovi Vari.

Portāls Gorod.lv konkursa uzvarētājiem novēl izbaudīt šo ceļojumu, bet mūsu lasītājiem atgādina, ka brīnumiem jātic un tad sapņi piepildās!


Написать комментарий