Traģēdija “Maxima” – lielveikals un būvnieks apdrošināti par vairākiem miljoniem eiro

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Lielveikalam „Maxima“ Rīgā, Priedaines ielā 20, un arī tā būvuzņēmējam Re&Re ir vairākas „Ergo“ izsniegtas polises par īpašuma, būvniecības, kā arī civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu. 

Kopējā apdrošināšanas līgumos paredzētā seguma summa mērāma vairākos miljonos eiro, portāls „Delfi“ uzzināja kompānijā.

Apdrošinātājs aicina privātpersonas, kuras pašas vai viņu īpašums cietis negadījumā, pieteikt atlīdzības, zvanot uz ERGO klientu atbalsta tālruni 1887. 

„Ergo" speciālisti un piesaistīts sertificēts eksperts jau iesaistījušies situācijas un apstākļu noskaidrošanā. Pēc negadījuma iemeslu noteikšanas uzņēmums ir gatavs pildīt apdrošināšanas līgumos paredzētās saistības.

Apdrošinātājs cer uz negadījuma izmeklēšanā iesaistīto speciālistu un dienestu operatīvu rīcību, lai pēc iespējas ātrāk noskaidrotu precīzus negadījuma cēloņus.

Kompānija arī izsaka visdziļāko līdzjūtību traģiskajā negadījumā bojāgājušo ģimenēm un viņu tuviniekiem, kā arī cietušajiem. Īpaši vēlamies uzteikt visu operatīvo dienestu darbu un pašaizliedzīgo rīcību.

Jau vēstīts, ka traģēdijā, kad ceturtdien iebruka lielveikala "Maxima" griesti, dzīvību zaudējuši vairāki desmiti cilvēku.

Policijā sākts kriminālprocess.


Написать комментарий