Seksuālākās Krievijas sievietes

foto: fashion-lady.ru
foto: fashion-lady.ru

Populārais vīriešu žurnāls Maxim publicēja 2013. gada Krievijas seksuālāko sieviešu reitingu.

Pēc izdevuma žūrijas versijas par iekārojamāko kļuva Irina Šeika, kura pērn ieņēma sesto vietu.

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu draudzene, Krievijas modele Irina Šeika aizstāja seksuālo dziedātāju Veru Brežņevu, kura bija saraksta līdere 2012. gadā. Dziedātāja ieņēma tikai otro vietu. Trešo vietu ieguva aktrise Rovšana Kurkova, kura pirmo reizi iekļuva reitinga trijniekā.

Pirmajā desmitniekā atrodas galvenokārt aktrises: Marija Gorbaņa, Jūkija Sņegirja, Anna Čipkovskaja, Oksana Akiņšina un Svetlana Hodčenkova. Un tikai devīto vietu ieguva populārā izpildītāja Sati Kazanova, bet desmito – televīzijas raidījumu vadītāja Irēna Ponarošku, – vēsta dni.ru.

Zīmīgi, ka seksuālāko sieviešu simtā ietilpst ne tikai jaunas skaistules, bet arī vecākas sievietes. Finālistu vidū ir arī tās, kurām jau ir pāri 40.

Piemēram, 45 gadus vecā Jekaterina Striženova ieguva 86. vietu, bet 42 gadus vecā Ļera Kudrjavceva – 75. Gada atpalicēju vidū, kuras ieņēma 91. – 100. vietu ir Dana Borisova, Tīna Kandelaki un Anfisa Čehova. Pēc tradīcijas šīs slavenības neiekļūs nākamā gada seksuālāko simtā.

Atzīmēsim, ka otro gadu kārtas par reitinga veidošanas princips ir ekspertu žūrijas balsojums, kura ir izveidota no 100 pazīstamiem Krievijas vīriešiem – biznesa, MIL un šovbiznesa pārstāvjiem. Stingro tiesnešu vidū ir Boriss Gračevskis, Konstantīns Krjukovs, brāļi Zapašnije, Igors Matvijenko, Semjons Slepakovs un daudzi citi.

Konkursa „100 seksuālākās valsts sievietes” uzvarētāja tiks oficiāli paziņota un apbalvota II ikgadējās prēmijas „Zelta džokers” apbalvošanas ceremonijas laikā, kura notiks 2014. gada martā vienā no Maskavas teātriem.


Написать комментарий