Jauns SIA “DDzKSU” vadītājs piedāvāja plašsaziņas līdzekļiem uzlabot sadarbību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 26.novembrī, SIA „DDzKSU” vadītājs Jevgeņijs Oļenovs, kurš minētā SIA vadītāja pienākumus sācis pildīt 19.novembrī, sapulcēja vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, lai izklāstītu savu uzņēmuma darba redzējumu un pastāstītu par iestādes turpmāko sadarbību ar presi un iedzīvotājiem.

Jevgeņijs Oļenovs paziņoja, ka SIA „DDzKSU” plāno ciešāk sadarboties ar plašsaziņas līdzekļiem un ierosināja atjaunot vecu tradīciju – ik mēneša preses konferences. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji vienojās ar jaunu vadītāju, ka mēneša laikā žurnālisti sūtīs uz e-pastu no pilsētniekiem saņemtos jautājumus, uz kuriem atbildēs preses konferences laikā. Ja jautājumi būs steidzami, J.Oļenevs centīsies sniegt komentārus daudz operatīvāk.

Pirmajā tikšanās ar jaunu SIA „DDzKSU” vadītāju nebija plānots detalizēti apspriest ar uzņēmuma ikdienas darbu saistītos jautājumus, tomēr bez jautājumiem neiztika. Izklāstot savu uzņēmuma turpmākā darba redzējumu, J.Oļenovs paziņoja:

„Viens no uzdevumiem, kas tika izvirzīts darbiniekiem, ir nepieciešamība operatīvi reaģēt uz iedzīvotāju jautājumiem un priekšlikumiem, ātri veikt nepieciešamos darbus. Nedrīkst bez pamata atlikt jautājumu risināšanu, avārijas situācijās jāreaģē momentāli. Sekosim līdzi šo noteikumu ievērošanai. Mūsu prioritātes ir ātrums un kvalitāte”, pastāstīja J.Oļenovs.

Tāpat jaunais vadītājs paziņoja, ka divu mēnešu laikā uzņēmuma struktūra tiks izvērtēta un „rekonstruēta”, lai, apkalpojot klientus, pēc iespējas efektīvāk izmantotu esošos materiālos un cilvēku resursus. Lielāka uzmanība tiks pievērsta remonta ražošanas bāzei. Šobrīd par administratīvā personāla samazināšanu runas nav, bet tiek plānots reorganizēt struktūrnodaļas. J.Oļenovs izvērtē uzņēmuma darbinieku darbu. Uz jautājumu, vai ir darbinieki, no kuriem uzņēmums centīsies tikt vaļā, J.Oļenovs neatbildēja.

Galvenais trūkums uzņēmuma darbā ir attieksme pret iedzīvotājiem un lēmumu pieņemšanas ātrums, uzskata jaunais SIA „DDzKSU” vadītājs. Lai mainītu situāciju, J.Oļenovs vēlas uzlabot sadarbību ar iedzīvotājiem un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, sniegt atbildes maksimāli īsā laikā.

„Klientam vienmēr ir taisnība. Esmu par to pārliecinājies, jo ilgu laiku strādāju finanšu jomā”, atzīmēja J.Oļenovs. Atbildot uz jautājumu, kāpēc viņš atstāja darbu bankā un pieteicās darbam SIA „DDzKSU”, jaunais vadītājs atzīmēja, ka ilgus gadus nostrādājot banku jomā, viņš sasniedza diezgan daudz un nolēma, ka dzīvē kaut kas jāmaina. Uzzinot par konkursu uz šo amatu, nolēma piedalīties tajā. J.Oļenovs uzsvēra, ka iepriekšējā darbības jomā bija sasniedzis diezgan daudz, un cer, ka iegūtās zināšanas un iemaņas, vadītāja pieredze noderēs jaunajā amatā. 


Написать комментарий