Daugavpils profesionālā skola saņems Daugavpils pilsētas domes metodisko palīdzību projekta realizācijā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.decembrī pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas locekļi atbalstīja lēmumu par to, ka Daugavpils pilsētas dome un Daugavpils profesionālā skola (bijušais Daugavpils valsts tehnikums) noslēgs sadarbības līgumu.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis paskaidroja, ka pašvaldība cer, ka profesionālā skola drīz saņems Kompetences centra statusu, pagaidām iestāde realizē lielu ES projektu, kas ir saistīts ar Latvijas profesionālo skolu infrastruktūras uzlabošanu.

Drīz tiks parakstīts līgums par projekta realizāciju, un sakarā ar to, ka iestāde ir svarīga mūsu pilsētai un tajā mācās daudzi Daugavpils jaunieši, bet pašvaldībā ir speciālisti, kuriem ir pieredze projektu realizācijā (Attīstības departamenta speciālisti, juristi, būvinženieri), tika ierosināts parakstīt sadarbības līgumu, paskaidroja J.Dukšinskis.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks apliecināja, ka līgums paredz metodisko palīdzību un konsultāciju sniegšanu projekta realizācijas laikā, finansiālās saistības līgums neparedz.

Sadarbības līguma teksts tiek saskaņots. 


Написать комментарий