Šogad Daugavpils novadā notiks sporta stadiona rekonstrukcija un daži starptautiski turnīri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka stadiona „Krauja” (Naujenes pagasts) rekonstrukcija un dažādu sporta pasākumu rīkošana 2014.gadā bija atkarīga no Daugavpils novada domes deputātu lēmuma.

Jāatzīmē, ka pēdējā 2013.gadā notikušajā Daugavpils novada domes deputātu sēdē tika pieņemts lēmums atbalstīt projekta „Enhancement of Education, Health and Social Development for Joint Community Target Groupsin Cross Border Region of Latvia, Lithuania and Belarus” jeb “Health is Wealth” īstenošanu.  

Ziņotāja – Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa – pastāstīja, ka Daugavpils novada domes līdzfinansējums sastādīs 114 596,30 eiro, 56 323,55 eiro (49%) no tiem būs Eiropas kaimiņu partnerības instrumenta līdzfinansējums. Savukārt Daugavpils novada domes budžetā partnersaistībām jāparedz finansējums 58 272, 75 eiro, tostarp līdzfinansējums 9 939, 45 eiro un papildfinansējums 48 333,30 eiro.

Projekta īstenošanai deputāti pieņēma vēl vienu lēmumu – paņemt Valsts kasē aizņēmumu uz 5 gadiem 58 272, 75 eiro apmērā un garantēt tā apmaksu no Daugavpils novada domes budžeta.

Jāatzīmē, ka projekta ietvaros plānots Kraujas ciemā (Naujenes pagasts) rekonstruēt stadionu „Krauja”, iekārtot futbola, volejbola un basketbola laukumus, iegādāties sporta inventāru, kā arī organizēt 13 starptautiskus basketbola, volejbola, futbola, džudo turnīrus Latgalē, Lietuvā (Utenas apgabalā) un Baltkrievijā (Vitebskas apgabalā).

Jāpiebilst, ka visi pasākumi projekta ietvaros tiks realizēti 2014.gadā.


Написать комментарий