R.Strode sakarā ar aizņemtību pamatdarbā atstāja amatu Olimpiskajā centrā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāte Rita Strode, kura nepilnus divus mēnešus pārstāvēja pašvaldību Olimpiskajā centrā, paziņoja portālam Gorod.lv, ka nolēma atstāt šo amatu.

„Man ir zināma Olimpiskā centra darba specifika, tādēļ sākumā piekrītu pārstāvēt pašvaldības intereses šajā iestādē. Tomēr, nostrādājot Olimpiskajā centrā kādu laiku, sapratu, ka nevaru pilnībā veltīt sevi darbam, jo darbs teātrī un sporta iestādē ļoti atšķiras un prasa daudz laika. Neprotu strādāt bez pašatdeves, tādēļ nolēmu atstāt šo darbu, jo nevēlos saņemt darba algu nepamatoti.

Uzskatu, ka būtu pareizi Olimpiskajā centrā deleģēt pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku, kurš ir atbildīgs par sporta jomu, jo viņa rīcībā ir visa operatīvā informācija, viņš strādā ar augstākajām instancēm, kuras ir saistītas ar sportu. Cilvēkam, kura pamatdarbs nav saistīts ar sportu, ir grūti „pārslēgties” no vienas jomas uz citu un strādāt kvalitatīvi”, pastāstīja R.Strode.

Jāatzīmē, ka 2012.gadā pašvaldības pārstāvis, kurs strādāja Olimpiskajā centrā, saņēma aptuveni 400 latus (570 eiro) mēnesī. Atbildot uz jautājumu, kādus pienākumus Olimpiskajā centrā pilda Domes pārstāvis, R.Strode pastāstīja, ka deleģētais cilvēks atbild par visu Centrā notiekošo, sākot ar finanšu jautājumiem, beidzot ar pasākumu rīkošanu un attīstības jautājumiem, cieši sadarbojas ar Olimpiskā centra vadību un Olimpisko komiteju.


Написать комментарий