Daugavpils novada jauniešu pasākumu plānā iespējami jauninājumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sakarā ar to, ka Daugavpils novada domes budžets patlaban nav apstiprināts, grūti teikt, kādi jauniešiem domātie pasākumi varētu tikt īstenoti 2014.gadā. 

Turklāt, pēc Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālistes Ilutas Kriškijānes vārdiem, jauniešu pasākumu plānā iespējami jauninājumi.

Ja agrāk par jauniešu darba organizāciju atbildīgas personas pagastos tikās reizi divos mēnešos, tad šogad tiksies reizi mēnesī.
Tiek plānots, ka Daugavpils novadā notiks brīvprātīgo mēnesis (iespējams, 2014.gada oktobrī), piedzīvojumu trase un skrējiens Lāčplēša dienas ietvaros, kuru gaitā tiks apbalvoti aktīvākie Daugavpils novada jaunieši.

I.Kriškijāne atzīmēja, ka šogad novada dome gribētu organizēt vismaz trīs deju meistarklases, kas kļūtu par savdabīgu gatavošanos tradicionālajām „Pavasara melodijām”.

Visdrīzāk, tiks organizēti pieredzes apmaiņas braucieni uz Pļaviņām, Jelgavu un Saldu, jauniešu saiets Medumu pagastā, konkurss „Uzlabo savu dzīves vidi” un vasaras nometnes. Tāpat katrā pagastā notiks arī savi pasākumi.

Tuvākajā laikā tiek plānots organizēt „Ziemas sporta spēles”, kuras atkarībā no sniega daudzuma 8.februārī varētu notikt Kalupē, Špoģos, Sventē un Silenē.


Написать комментарий