Imigrantiem bezdarbniekiem atteiks mājokļa pabalstu

foto: baltic-ireland.ie
foto: baltic-ireland.ie

Ministri pieprasa apturēt Lielbritānijas sociālās aizsardzības sistēmu, kura pastāv valsts iedzīvotāju labklājībai.

Imigrantiem bezdarbniekiem atteiks dotācijas mājoklim saskaņā ar jaunajiem valdības plāniem, par kuriem paziņoja Konservatīvās partijas pārstāvji.

Jens Dunkans Smits un Terēze Meija saka, ka viņi pieprasa apturēt Lielbritānijas sociālās aizsardzības sistēmu, kura pastāvēja citu ES dalībvalstu pilsoņiem.

Valsts sekretārs darba un pensiju jautājumos Un Iekšlietu ministrs izmantoja kopējo rakstu laikrakstā, lai apsūdzētu Leiboristu partiju par miljonu sterliņu mārciņu izšķērdēšanu „cilvēkiem, kuri tiek nodrošināti ar pabalstu izmaksu”, – ziņo ruconnect.co.uk.

Viņi atsaucās uz skaitļiem, kuri it kā rāda, ka strādājošo britu skaits samazinājās, bet tai pašā laikā ārzemju strādnieku skaits būtiski pieauga.

Deivids Kamerons tāpat atbalstīja stingrākus pasākumus, lai ierobežotu pieeju strādājošajiem migrantiem pieeju Lielbritānijas priekšrocībām.

Bet šādi plāni sastapās ar stingro ES politiku, un Lielbritānijas Iekšlietu ministrija atlika atskaiti par imigrāciju šajā mēnesī, vadoties pēc pieņēmumiem, ministrija nespēja sniegt pārliecinošus argumentus šādu ierobežojumu ieviešanai.   


Написать комментарий