Žanna Friske un viņas slimība: kolēģi jūt dziedātājai līdzi

foto: si-media.ru
foto: si-media.ru

Ziņa par Žannas Friskes slimību satrieca draugus un radiniekus.

Briesmīgā diagnoze, kuru noteica Žannai Friske, šokēja viņas tuviniekus. Pēc viņu vārdiem vija vienmēr bija enerģiska un vesela, – ziņo telegraf.com.ua

Daudzas slavenības, kuras labi pazīst Friski, atbalstīja dziedātāju. Viņi aicina lūgties par mākslinieci. Tā, dziedātājs Iļja Zudins savā lapā ievietoja aicinājumu Friskei, kurā izteica atbalsta vārdus: „Žanna, Turies!!! Tu uzvarēsi!!!”, – uzrakstīja dziedātājs.

Taisnība par briesmīgo dziedātājas diagnozi neatstāja vienaldzīgus arī citus viņas kolēģus. Tā, producents Josifs Prigožins tic tam, ka viņa noteikti atveseļosies. „Pasargā un izglāb! Ļoti ticam!”, – atbalstīja producents.

Valērija ir pārliecināta, ka liktenis pārbauda dziedātāju. „Žannai patlaban ir nosūtīts liels pārbaudījums. Ceru, ka viņa to izturēs. Novēlēsim viņai ātrāku izveseļošanos!”, – uzrakstīja Valērija.

Lolita aicina vākt līdzekļus ārstēšanai. „Draugi! Es vērsos pie kolēģiem aktieriem ar lūgumu palīdzēt Žannai Friske. Esmu ļoti priecīga, ka daudzi atsaucās. Es pateicos visiem, kas uzrakstīja man uz e-pastu ar vēlēšanos palīdzēt.”, – uzrakstīja dziedātāja. Viņai piekrīt Andrejs Grigorjevs-Apolonovs. Arī viņš lūdz palīdzēt dziedātājai.      


Написать комментарий