Vinila atskaņotāji atgriezās tirgū ar negaidītu funkciju

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Daudzi domā, ka modernā māksla ir parazīts mūsdienu sabiedrībā, kura nespēj atšķirt brīnišķīgo no parastiem atkritumiem. Vinila plate Plastic Infinite pierādīs, ka mūslaikos var parādīties tik tiešām vērtīgi darbi.

Audio vizuālā grupa Sculpture rada vinila plates, kuras, ja uz tām paskatās zem noteikta leņķa, rāda animētas bildes. Kad plate sāk griezties, uz tās virsmas parādās spilgtu attēlu kontūras. Lai pārvērstu disku par gigantisku zootropu, jāizmanto mirgojoša gaisma, – vēsta style.rbc.ru.

Šis nav pirmais Sculpture solis šajā žanrā. Dizaineri jau izmantoja šādu tehniku vairākos iepriekšējos darbos. Studijā strādā mākslinieks Rubens Sazerlends, kurš ir atbildīgs par virkni vizuālo darbu, un Dens Heihērsts, kurš rada mūziku. Pareizi pasniedzot, viņu radošo pūliņu simbioze izskatās vienkārši neiespējami, piemēram, 2011. gada video Elk Cloner.

Kaut gan zootropiskās animācijas koncepcijai jau ir vairāk nekā tūkstotis gadu, reti kad var redzēt tik pareizu tās iemiesojumu. Tā ka mūsdienu mākslas cienītājiem labākajā tās izpausmē jāpievērš uzmanība Sculpture studijas darbiem. Neskatoties uz to, ka visas animācijas plates tika ātri pārdotas, studija plāno izlaist otro partiju. Pasūtīt Plastic Infinite var oficiālā mājas lapā.


Написать комментарий