Daugavpils novadā strādā viens no Latvijas labākajiem sociālajiem darbiniekiem

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Runājot par 2013.gada rezultātiem, Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika pievērsās arī sociālajai jomai, pieminot, ka Daugavpils novada Sociālā dienesta sociālā darbiniece tika apbalvota ar Labklājības ministrijas Pateicības rakstu par ieguldījumu novada un Latvijas sociālajā jomā.

Runa ir par Līksnas pagasta sociālo darbinieci Elvīru Vorošenu, kurai minētais Pateicības raksts tika pasniegts 2013.gada 22.novembrī Rīgā.
Jāpiebilst, ka labākos Latvijas sociālos darbiniekus 2013.gadā labklājības ministrija apbalvoja pirmo reizi. Kopumā šim konkursam bija izvirzītas 49 kandidatūras no visas Latvijas.

Interesanti, ka konkursā piedalījās gan pašvaldības Sociālo dienestu, gan citu sociālos pakalpojums piedāvājušo organizāciju darbinieki. Visaktīvāk šajā konkursā piedalījās Rīga, Liepāja, Rēzekne, Jelgava un Ventspils, kā arī Jelgavas, Priekuļu, Tukuma, Daugavpils, Dobeles, Cēsu novads.

Labklājības ministrijas mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka labklājības ministre Ilze Viņķele Pateicības rakstus pasniedza arī Ilonai Džigurei no Balviem, Ingai Ābiķei no Ventspils un Sandrai Darkēvičai no Rīgas. Savukārt īpašu Latvijas Pašvaldību savienības balvu saņēma Rudīte Burova no Rīgas.


Написать комментарий