Izgudrots spilvens, ar ko var trenēties skūpstīties

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Cilvēki, kas Valentīna dienā ir palikuši bez pārīša, var nesatraukties – tagad viņu vajadzībām izgudrots īpašs spilvens "Make-Out Practice Pillow", ar kuru var praktizēties skūpstīšanās mākslā.

Cilvēki, kas Valentīna dienā ir palikuši bez pārīša, var nesatraukties - tagad viņu vajadzībām izgudrots īpašs spilvens "Make-Out Practice Pillow", ar kuru var praktizēties skūpstīšanās mākslā.

Par to parūpējusies 26 gadus vecā dizainere Emīlija Kinga, kura dzīvo Floridas štata pilsētā Sankpēterburgā. Viņa vēlējusies piedāvāt risinājumu cilvēkiem, kuri nav pieredzējuši bučotāji.

"Kad es mācījos vidusskolā, visi jokoja, cik ļoti noderētu šāds spilvens. Katrā jokā ir daļa patiesības, tāpēc es nodomāju, ka neesmu vienīgā, kurai šāda ierīce noderētu, un patiešām šādu spilvenu izgatavoju," stāsta uzņēmīgā sieviete.

Tā kā nekā novatoriska nebūtu parastos spilvenos, ar kuriem var mīļoties, Emīlija izgatavojusi spilvenus ar mutēm. Ideja viņai radusies, apvienojot pirmās palīdzības manekena funkcijas ar piepūšamajām mutēm.

"Visi mani draugi, kas ir vecāki par 25 gadiem, teica, ka šie spilveni ir baisi. Turpretī visi, kas jaunāki, izteicās, ka tas ir ļoti smieklīgi un uzjautrinoši. Tā nu tad arī būs mana mērķauditorija," smejas spilvenu autore.

Skūpstāmie spilveni interneta veikalā pieejami trīs krāsās, un viena spilvena cena ir 30 ASV dolāri.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий