Atlikta sadzīves atkritumu izvešanas konkursa uzvarētāja noteikšana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmdien, 17.februārī, paredzētā konkursa uz sadzīves atkritumu izvešanu Daugavpils pilsētas teritorijā rezultātu paziņošana ir atlikta, informēja pilsētas domes preses dienests.

Iepirkumu komisijas trijās sēdēs tika izskatīti pretendentu iesniegtie dokumenti, noteikta piedāvājumu atbilstība vērtēšanas kritērijiem, sakarā ar ko radās jautājumi. Ar tehniskās specifikācijas precizēšanu saistītie jautājumi pretendentiem tika nosūtīti aizvadītajā nedēļā, tiek plānots, ka atbildes varētu tikt saņemtas šonedēļ.

Komentējot jautājumu, Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis atzīmēja, ka šajā gadījumā nav jāsteidzas, jo iepirkums esot svarīgs visiem pilsētniekiem, tāpēc ka pretendentu piedāvātā sadzīves atkritumu izvešanas maksa esot par 30% zemāka par pašreizējo tarifu.

A.Kursītis atzīmēja, ka konkursa uzvarētājs varētu tikt noteikts 30 dienu laikā, šis termiņš būšot atkarīgs no tā, vai konkursa rezultāti tiks pārsūdzēti.
Vicemērs Pēteris Dzalbe piebilda, ka atbildes uz pretendentiem uzdotajiem jautājumiem Dome plāno saņemt šonedēļ un izteica cerību, ka pretendentu interesēs ir ātrāka uzvarētāja noteikšana.

Savukārt pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis atzīmēja, ka konkursa uzvarētāju centīsies noteikt pēc iespējas ātrāk.


Написать комментарий