Pašā vecākajā Anglijas pabā nofilmēts spoks

kadrs no video
kadrs no video

Novērošanas kamera vecākajā Anglijas bārā "Ye Olde Man and Scythe" Boltonas pilsētā nofilmējusi spoku. Bāra saimnieks Tonijs Dūlijs video fragmentu ievietojis "YouTube" video krātuvē, kur tas iemantojis visai lielu popularitāti.

Pusminūti garajā sižetā redzama bāra lete, virs kuras ik pa brīdim parādās un pazūd cilvēka figūra. Spoka parādīšanos pavada mirgojoša gaisma no bāra stūra.

Video ieraksts papildināts ar paskaidrojumu, ka spoks nofilmēts naktī uz 14. Februāri. Tāpat saimnieks skaidro, ka kadrus pamanījis, ievērojot, ka kameras ieraksts apstājies 6:18 no rīta.

Dūlijs, kuram šis pabs pieder kopš 2013. gada, vietējiem medijiem stāstījis, ka tajā dienā pamodies no plīstošu stiklu skaņas. "Pirms tam es nekādiem spokiem vai tamlīdzīgām blēņām neticēju, bet tagad savus uzskatus esmu mainījis," izteicās bāra saimnieks.

Pabs "Ye Olde Man and Scythe" vēsturiskos dokumentos pirmo reizi minēts jau 1251. gadā. Tiek uzskatīts, ka tajā mājo Džeimsa Stenlija spoks - tas bija septītais Derbijas grāfs, kuram 1651. gadā Angļu revolūcijas laikā pie bāra ieejas tika nocirsta galva.

Vēl līdz šim bārā tiek glabāts galds, pie kura Stenlijs sēdēja mirkli pirms nāvessoda izpildīšanas.

 


Написать комментарий