A.Mirskis: Jevgeņijs Carevs strādā godīgi un panāks siltumenerģijas maksas samazināšanu vismaz par 25%

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Eiropas Parlamenta deputāts un viens no partijas „Alternative” līderiem Aleksandrs Mirskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņa partijas biedrs un Daugavpils pilsētas domes deputāts Jevgeņijs Carevs nākamceturtdien, 27.februārī, izies pie mītiņa dalībniekiem.

„Zinu, ka J.Carevs strādā atklāti, godīgi un ar pilnu atdevi. Priekšvēlēšanu kampaņas gaitā viņš solīja daugavpiliešiem siltumenerģijas tarifa samazināšanu un dara visu iespēju, lai to panāktu. Viņš neteica, kad tieši tarifs tiks samazināts, bet esmu drošs, ka pēdējā pusgada laikā viņš ir pie tā strādājis.

Viņš ir neatlaidīgs un stiprs cilvēks, un cīnīsies līdz galam, tādēļ domāju, ka viņam izdosies samazināt siltumenerģijas tarifu vismaz par 20-25%.
Savulaik Vinstons Čērčils teica, ka labāk, lai cilvēkam ir ambiciozi plāni, nekā vispār to nav. Bez šaubām, J.Careva solījums ir ambiciozs, bet nerisināmo uzdevumu nav.

Protams, pilsētniekiem ir tiesības pieprasīt deputātu paskaidrojumus par to, ka tiek darīts šīs nozīmīgas problēmas risināšanai, un deputātiem jāpastāsta, kas notiek un kā tiek strādāts pie situācijas uzlabošanas.

Esmu pārliecināts, ka, ja deputāts Carevs mītiņa dienā būs Daugavpils pilsētas domē, viņš noteikti tiksies ar protesta akcijas dalībniekiem. Gadījumā, ja viņš būs aizņemts un risinās ar uzņēmējdarbību saistītos jautājumus (deputāta atalgojums ir 200 eiro mēnesī un bez papildienākumiem viņš nespētu izdzīvot) vai būs saslimis (mēs visi esam cilvēki), ar mītiņa dalībniekiem tiksies cits deputāts, kurš paskaidros pilsētniekiem, kas tiek darīts šajā virzienā”, pastāstīja A.Mirskis.


Написать комментарий