Bentley izlaida limitētu versiju par godu slavenajam auto sacīkšu braucējam

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Zīmolam Hermes ir Birkin somas, bet automobiļu zīmols Bentley izlaida modeli Birkin Mulsanne. Tiesa, automobilis nav nosaukts par godu Serža Gensburga aktrisei un sievai Džeinai Birkinai, bet par godu auto sacīkšu braucējam Henrijam „Timam” Birkinam.

Sers Henrijs Ralfs Stenlijs „Tims” Birkins bija īsta sava laika stila ikona, kaislīgs ceļotājs un auto sacīkšu komandas Bentley Boys loceklis aizvadītā gadsimta 20. gados. Par godu viņam kompānija Bentley izveidoja limitētu modeļa Mulsanne izlaidumu – Birkin Mulsanne. Modelis ir pieejams trīs krāsās – baltā Ghost White, burgundi Damson un kontrasta zilā Fountain Blue un melnā Dark Sapphire apvienojumā. Modelis ir aprīkots ar oriģināliem 21 collu diskiem un numura plāksnēm uz sliekšņiem, – ziņo style.rbc.ru.

Apjomīgs burts „B” ir izšūts uz sēdekļu pagalvjiem un inkrustēts mērierīču paneļa ierāmējuma paneļa elementos un pakaļējos atvāžamos piknika galdiņos. Galdiņos ir iebūvētas iPad planšetes, bet pagalvju pakaļējā daļā – 8 collu LCD ekrāni. Turklāt salons ir aprīkots ar DVD pleijeri un Naim audiosistēmu, kā arī Wi – Fi. Nākamie šī modeļa īpašnieki kā komplimentu saņems bagāžas aksesuāru komplektu, kuri ir izgatavoti ar rokām. Kopā ir izlaisti 22 Birkin Mulsanne modeļi, un tie ir pieejami tikai Eiropas tirgū.

Maskavā jau ir pārdots viens modelis, vēl viens modelis ir pie markas oficiālā dīlera. Birkin Mulsanne cena sastāda 22 milj. rubļu. 



Написать комментарий