'Mercedes-Benz' automobili varēs kontrolēt no viedierīces

Publicitātes foto
Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" izstrādājis mobilo aplikāciju "Mercedes Me", kas paredzēta "Daimler" koncerna – "Mercedes-Benz", "Maybach" un "smart" markas – automobiļu īpašniekiem.

Ar šo mobilo aplikāciju tiks piešķirta piekļuve dažādām automobiļa sistēmā, kā arī dota iespēja izmantot markas oficiālā izplatītāja pakalpojumus.

"Mercedes Me" serviss būs pieejams viedtālruņiem un planšetdatoriem, kas darbojas ar "iOS" vai "Android" operētājsistēmu. Šajā aplikācijā būs piecas tematiskās sadaļas – "Move Me", "Conncet Me", "Assist Me", "Finance Me" un "Inspire Me".

Ar pirmo no uzskaitītajām funkcijām varēs izsaukt taksometru vai nomāt automobili. Otrā funkcija ļauj sazināties ar automobili, piemēram, īpašnieks var uzzināt atlikušo degvielas daudzumu tvertnē; pārbaudīt, vai durvis ir aizslēgtas; atrast automobili stāvvietā vai ieslēgt klimata kontroli, lai atvēsinātu vai sasildītu auto salonu.

"Assist Me" ļaus aprēķināt automobiļa tehniskās apkopes vai remonta izmaksas, kā arī reģistrēties servisa apmeklējumam. "Finance Me" nodrošinās piekļuvi dažādām speciālām akcijām, kas pieejamas pie markas izplatītājiem, apdrošināšanas izmaksām un kreditēšanas pakalpojumiem. Savukārt "Inspire Me" sadaļā aplikācijas lietotājs varēs uzzināt par "Mercedes-Benz" jaunumiem.

"Mercedes Me" serviss startēs šāgada vasarā. Pašlaik tamlīdzīga sistēma ir jau "BMW" markas klientiem ("ConnectedDrive") un "Volvo" ("Volvo On Call").


Написать комментарий