Marka Rotko mākslas centra darbinieki raizējas par Daugavpilī sākušos ceļu remontu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, no 1.aprīļa sakarā ar būvniecības darbiem tiks slēgta satiksme Daugavas ielā. Tas ļoti uztrauc Daugavpils Marka Rotko mākslas centra darbiniekus, jo pēdējā laikā Centrs kļuvis par īstu ārzemju tūristu Meku.

Centra mārketinga speciālistes Inga Goldberga pastāstīja portālam Gorod.lv, ka jebkuri sarežģījumi ietekmē apmeklētību. „Ja tūristiem jāmeklē ceļš vai jābrauc daudz ilgāk, vai jāiet ar kājām, tas ietekmē Centra apmeklētību. Esam noraizējušies, ka cilvēki, kuri dodas pie mums no pilsētas centra, saskarsies ar grūtībām.

Baidāmies, ka nāksies zaudēt tūristus no Zarasiem, kuri brauc pie mums ar automašīnām. Arī uz Nīderlandi braucošie tūristi var pabraukt garām. Neuztraucamies tikai par rīdziniekiem, viņi jebkurā gadījumā nonāks līdz galamērķim.

Pastāvīgi griežamies pilsētas dienestos, kuri atbild par būvdarbiem, katrā sapulcē atgādinām par šo problēmu, jo vēlamies zināt, kā varam palīdzēt un kā šīs grūtības varētu pārvarēt ar minimāliem zaudējumiem.

Mūsu klientiem, kuri vēlas apmeklēt Centru aprīlī un maijā, sūtam karti ar maršruta aprakstu. Pirms tūristu grupas izbraukšanas uz Marka Rotko mākslas centru lūdzam par to paziņot.

Ja mēs iepriekš zinātu par to, kādi ceļi tiks slēgti, varētu informēt klientus par jauniem maršrutiem, publicējot tos mūsu mājas lapā, un tas noteikti atvieglotu visiem dzīvi. Pagaidām skaidrības šajā jautājumā nav”, paskaidroja I.Goldberga.


Написать комментарий