Dome paziņoja, ka pēc KNAB darbībām meklēs jaunu uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” vadītāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējā 7. aprīļa preses konferencē Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis, atbildot uz jautājumu par to, kad tiks izsludināts atkārtots konkurss uz uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” vadītāja amatu, atzīmēja:
„Pagaidām termiņi nav noteikti. Domāju, ka visdrīzāk pēc tam, kad KNAB pabeigs noteiktas darbības, un radīsies skaidrība par situāciju ar KNAB”.

J. Lāčplēsis nepaziņoja, kas tās ir par darbībām, kad tās notiks un vai tiks mainītas prasības potenciālajiem šī amata kandidātiem.
Atgādināsim, ka 7. februārī beidzās pieteikumu pieņemšanas termiņš uz vadošo amatu uzņēmumā „Daugavpils siltumtīkli”. Pēc mēneša Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka no kandidātiem, kuri iesniedza pieteikumus, neviens nesaņēma komisijas atbalstu. Pēc tam domes izpilddirektors Andrejs Kursītis nenoliedza varbūtību, ka atkārtots konkurss var nenotikt. Savukārt deputāts Jevgeņijs Carevs, darba grupas vadītājs, kura pārbaudīja uzņēmuma darbu, vēl aizpagājušajā nedēļā portālam pavēstīja, ka jauns konkurss notiks.

Atgādināsim, ka KNAB šobrīd izmeklē vairākas epizodes, kuras ir saistītas ar uzņēmuma darbu dažādos laika periodos. Pārbaužu gaitu uzraugošā instance nekomentē.  

 


Написать комментарий