Vaikule 60. jubileju plāno svinēt «Jaunajā vilnī"

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) marta izskaņā piedzīvoja ļoti zīmīgu notikumu – viņa nosvinēja savu 60 gadu jubileju. Tiesa, māksliniece šajā dienā iztika bez grandiozām dzīrēm – viņa īpašo notikumu nolēmusi atzīmēt vasarā, kad Jūrmalā norisināsies festivāls Jaunais vilnis.

Tā vietā, lai katru dienu sabiedrību par ikdienas un profesionālajām gaitām informētu ar mūsdienās populāro sociālo tīklu starpniecību, Vaikule savā oficiālajā mājas lapā izveidojusi blogu, kurā māksliniece regulāri publicē savas pārdomas par dažādiem notikumiem.

Šogad arī ekstravagantais Krievijas skatuves mākslinieks Boriss Moisejevs nosvinēja 60 gadu jubileju, un aizvadītajā nedēļā par godu šim notikumam norisinājās lielkoncerts, kurā uzstājās arī Vaikule.

Piedalīšanās Moisejeva jubilejas koncertā Laimai vēlāk raisījušas pārdomas par to, kā viņa vēlētos nosvinēt savu dzimšanas dienu, un par nākotnes nodomiem Vaikule pastāstījusi arī sava bloga lasītājiem.

Laima savu 60 gadu jubilejas dzīres tuvāko draugu lokā nolēmusi sarīkot šovasar, kad Jūrmalā norisināsies festivāls Jaunais vilnis. Tāpat viņa piebildusi, ka šajā pasākumā noteikti iztikšot bez preses klātbūtnes.

Laima atklājusi, viņai esot neērti sevi eksponēt un slavēt tā, it kā viņa un pārējie atpazīstamie ļaudis būtu īpašāki par citiem. "Mēs esam parasti cilvēki. Publiski, bet parasti. Es zinu, ka daudzi man nepiekritīs, bet sapratīs," savu lēmumu dzimšanas dienas svinībās iztikt bez mediju klātbūtnes skaidrojusi Vaikule.

 


Написать комментарий