BMW atrāda burvīgu Mini konceptu

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

BMW ražotais Mini spēkrats jau ilgstoši izcēlies ar vairākām aizraujošām un interesantām modifikācijām. Tagad kompānija ir izstrādājusi "Mini Paceman Adventure" konceptu, kas, iespējams, ir viena no spēkrata neparastākajām versijām, raksta "boot.lv".

"Mini Paceman Adventure" koncepts ir saņēmis paaugstinātu klīrensu, daudz agresīvāku izskatu un kravas kasti tā aizmugurē, padarot spēkratu par savdabīgu pikapa versiju.

Neskatoties uz agresīvajiem vaibstiem, uz jumta novietotiem gaismekļiem un rezerves riepai, divvietīgais spēkrats izskatās mazliet komiski. Tiesa, zem motora pārsega slēpjas visai nopietns 1,6 litru turbomotors, kas aizgūts no "Cooper S Paceman All4". Tā jauda konkrētajā konceptā sasniedz 181 zirgspēku.

Mini gan kārtīgi piestrādājis, lai nodrošinātu spēkratu ar labām bezceļu spējām. Paaugstināts klīrenss, izturīgākas riepas un gaisa ieplūdes sistēma jumta augstumā ir tikai dažas no modifikācijām, kas padara šo nelielā izmēra auto par spējīgu bezceļnieku.

BMW gan norāda, ka šis ir tīrs koncepts un kompānijai dotajā brīdī nav plānu uzsākt tā masveida ražošanu. Tāpat netiks izstrādāta arī “piezemētāka” spēkrata versija.


Написать комментарий