Izstrādātas saulesbrilles, kuras nav iespējams pazaudēt

foto: digitaltrends.com; tzukuri.com
foto: digitaltrends.com; tzukuri.com

Kompānija Tzukuri ir izstrādājusi saulesbrilles, kuras uz viedtālruni nosūtīs paziņojumu, ja īpašnieks aties no tām pārāk tālu.

Aizmirst pludmalē pavisam nesen nopirktās saulesbrilles vienmēr ir nepatīkami. It īpaši tad, ja tu esi tās izvēlējies ilgi un rūpīgi. Par laimi, Austrālijas kompānija Tzukuri cer atvieglot dzīvi izklaidīgiem cilvēkiem.

Tā ir izstrādājusi saulesbrilles, kuras ir aprīkotas ar sīkiem Bluetooth – čipiem ar mazu enerģijas patēriņu. Ar speciāla pielikuma palīdzību var sinhronizēt brilles ar savu iPhone (ar Bluetooth palīdzību). Ja īpašnieks atiet no sava aksesuāra tālāk par 5 m, viedtālrunis brīdinās ar skaļu signālu. Šāda situācija atkārtosies arī 10 un 17 m attālumā. Turklāt pielikumā atvērsies karte, kurā tiks parādīts pēdējais saulesbriļļu atrašanās punkts, – vēsta style.rbc.ru

Pats interesantākais, ka meklēšana darbojas arī pretējā virzienā. Ja jūs atstāsiet kaut kur iPhone un atiesiet brillēs noteiktā attālumā, telefons zvanīs, piesaistot sev uzmanību.

Sistēma var uzzināt, kad cilvēks atrodas mājās vai darbā, un pastāvīgi nezvanīs.

Kā enerģijas avots tiek izmantota Saules baterija, tādēļ brilles gandrīz nekad nebūs jāuzlādē. Bet, ja pēkšņi šāda nepieciešamība radīsies, pielikums nosūtīs paziņojumu. Process aizņems pusotru stundu, vienkārši aksesuārs jānoliek Saules staros.

Runājot par saulesbriļļu ārējo izskatu, būs pieejami 6 modeļi, katrs no kuriem tiks nosaukts par godu kādam pazīstamam cilvēkam: Džonam Lenonam, Trūmenam Kapote, Džonam Kenedijam, Tomam Fordam, Greisai Kellijai un Atikusam Finčam.

Pārdošanā „gudrās” brilles parādīsies gada beigās un maksās 350 dolārus. 


Написать комментарий