Daugavpilī notikušā Starptautiskā biznesa foruma rezultāti: parakstīti trīs līgumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, 16.maijā Daugavpilī notika III Starptautiskais Austrumbaltijas biznesa forums, kurā piedalījās vairāk nekā 400 uzņēmēji no 10 pasaules valstīm.

Savu viedokli par minēto pasākumu izteica Daugavpils vicemērs, biznesa jomas kurators Dmitrijs Rodionovs.

Pēc viņa domām, īpaši veiksmīga bija kontaktu birža, kurā bija prezentēti lielākie vietējie uzņēmumi, tā deva uzņēmējiem iespēju satikties un apspriest darba jautājumus. Svarīgi, ka pasākumu apmeklēja viena līmeņa uzņēmēji, kuri apsprieda sadarbības iespējas.

Pēc biznesa foruma tā partneri un dalībnieki aizpildīja anketas, kuru mērķis bija noskaidrot viņu viedokli par pasākuma līmeni. Priecē, ka negatīvas atsauksmes netika saņemtas.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu par to, vai, pateicoties Starptautiskajam biznesa forumam, tika noslēgti sadarbības līgumi, D.Rodionovs atzīmēja, ka pasākuma gaitā līgumi netika noslēgti, bet nedēļu pēc foruma kļuva zināms par 3 noslēgtiem līgumiem, informācija par to saturu ir komercnoslēpums.

Runājot par nākamā gada plāniem, D.Rodionovs atzīmēja, ka Starptautiskā foruma rīkošanas tradīcija jāturpina un jāattīsta, jāpiesaista interesenti no Daugavpils un Latgales. Pēc vicemēra domām, mūsu pilsētas teritorija ļauj apvienot vairākus uzņēmējus un padarīt Daugavpili par Latgales biznesa centru.


Написать комментарий