Medvedevs: G7 Kijevas militāro operāciju atbalsta cinismam nav robežu

foto: unian.net
foto: unian.net

Krievijas valdības vadītājs Dmitrijs Medvedevs nosauca G7 valstu Kijevas militāro operāciju atbalstu Austrumukrainā par cinisma kalngalu.

Kā ziņo Irānas televīzijas kanāls Press TV, Krievijas premjerministra paziņojums izskanēja pēc tam, kad G7 valstu līderi paziņoja, ka Kijevas vara mēģina atjaunot kārtību valsts austrumos.

Krievijas premjerministrs apsūdzēja 7 attīstīto valstu grupu par to, ka tā pēc Dmitrija Medvedeva vārdiem ieņem cinisku pozīciju saistībā ar militārām darbībām Ukrainā valsts austrumos pie Krievijas robežas, – ziņo russian.rt.com

Dmitrijs Medvedevs, KF valdības vadītājs: Tā saucamais „septītnieks” vēl spriež par Ukrainas armijas mērenajām darbībām pret pašu tautu. Mēs nupat ne par to vēlējamies runāt, kaut gan cinismam te nav robežu.

Medvedeva kritika sekoja pēc G7 līderu paziņojuma, kurā viņi atbalstīja Ukrainas militāro operāciju valsts austrumos, it īpaši Doņeckas un Luganskas apgabalā.

G7 valstu līderu tikšanās notika Briselē bez Krievijas prezidenta Vladimira Putina piedalīšanās. Krieviju izslēdza no grupas pēc tam, kad Maskava pieņēma Krimas pussalas lūgumu pievienoties Krievijai.


Написать комментарий