Vīrietis, kuram ļoti patīk peldēt govju mēslos, apcietināts

foto: symbolsbook.ru
foto: symbolsbook.ru

Vīrietim fetišistam, kuram ļoti patīk kailam vārtīties govju mēslos, tika piespriests piecu gadu cietumsods pēc tam, kad viņš draudēja nogalināt ģimeni, kura palūdza neizmantot viņu fermu dīvainām izdarībām.

43 gadus vecais Deivids Traskots tā iecienīja vienu vietējo fermu Kornvolā, ka astoņus gadus karoja ar tās īpašniekiem, kuri vēlējās tikt vaļā no fetišista. Vīrietis vairākas reizes draudēja nodedzināt fermu un izrēķināties ar ģimenes locekļiem, – vēsta fedpost.ru.

Viņa naida pret fermeriem kampaņa sākās 2004. gadā, kad viņš tika noķerts, vārtoties kails govju mēslos. Kad saimnieki mēģināja viņu apturēt, novācot mēslus no saviem laukiem, vīrietis kļuva nikns. Atriebjoties saniknotais fetišists pielaida uguni fermeru saimniecībai. Viņa dēļ fermeri gandrīz nepazaudēja slaukšanas zāli, šķūni un traktoru. 2009. gada septembrī Traskotam tika piespriestas 16 nedēļas par to, ka viņš kails vārtījās mēslos.

Pēc atbrīvošanas vīrietis atkal atgriezās fermā, izģērbās un apsēdās govju mēslos, pēc tam devās aiz restēm jau uz 20 nedēļām. Atrodoties cietumā, viņš draudēja fermeriem nodedzināt fermu, bet viņu 17 gadus veco dēlu piesiet pie koka, apliet ar benzīnu un aizdedzināt. Tās pašas darbības viņš grasījās veikt arī ar pārējiem ģimenes locekļiem.

Rezultātā tiesa Traskotam piesprieda 10 piespiedu psihiatriskās ārstēšanas gadus. Vīrietis psihiatriskajā slimnīcā tiks turēts līdz laikam, kad ārsti nolems, ka viņš ir pietiekami stabils, lai viņu varētu pārvest uz cietumu.

Tāpat tiesa pieņēma aizlieguma rīkojumu saskaņā, ar kuru vīrietim līdz mūža galam nav tiesību tuvoties fermai, raksta Lielbritānijas interneta izdevums Mail Online.

Kā teica tiesnesis: „Jūs izlējāt savas dusmas un vilšanos uz cilvēkiem, kuriem pieder ferma. Viņi baidās no tā, ka redzēs jūs atkal. No visa, ko es dzirdēju un lasīju, es varu secināt, ka jūs esat bīstams noziedznieks un reāli apdraudat apkārtējos”.


Написать комментарий