Vašingtonas štata universitātē nezināmi vīrieši atklāja uguni, ir četri ievainotie

foto: cursorinfo.co.il
foto: cursorinfo.co.il

Divi nezināmi vīrieši Vašingtonas štata Sietl Pacifik universitātē atklāja uguni. Kā ziņo Reitera aģentūra, atsaucoties uz vietējo policiju, ir četri ievainotie.

Incidents notika plkst. 15:30 pēc vietējā laika, viens aizdomās turētais arestēts. Tiesībsargājošie orgāni meklē otru bruņoto vīrieti. Nodarbības apturētas, bet studenti evakuēti, – ziņo rbc.ru.

Viens no skaļākajiem incidentiem, kurš ir saistīts ar uzbrukumiem mācību iestādēm, notika 2012. gada 5. decembrī, kad 20 gadus vecais Adams Lanzs ienāca Ņūtaunas (Konektikuta) skolas ēkā maskā un bruņu vestē, turot katrā rokā ieroci. Sākumā viņš nonāca konfliktā ar skolas direktori viņas kabinetā, kur nošāva sešus cilvēkus. Pēc tam viņš sāka šaut uz skolēniem. Kopā sākumskolā bija 27 upuri, no kuriem 20 – bērni vecumā līdz 7 gadiem. 2013. gada oktobrī Nevadas štata vidusskolā skolēns nošāva matemātikas skolotāju, bet pēc tam izdarīja pašnāvību.

2013. gada janvārī Kalifornijas štatā 16 gadus vecs skolēns atklāja uguni Taftas pilsētas skolā. Rezultātā tika ievainoti divi vecāko klašu skolēni. Noziedznieks padevās policijai.   


Написать комментарий