Slavenību neizmērojamās gudrības domu graudi

foto: os.colta.ru
foto: os.colta.ru

Zvaigznes un slavenības ir pieradušas sniegt neskaitāmas intervijas dienu no dienas, tāpēc ir tikai laika jautājums, kad "paspīdēs" kāds ļoti dziļš citāts, kas atspoguļo viņu dvēseles dziļumu.

Varbūt ar šo rakstu vēl nepietiek, lai Dainu skapim pievienotu jaunu lādi, taču potenciāls ir labs, raksta "delfi.lv".

"Es īsti nevaru atcerēties visu naktsklubu nosaukumus, kuros esmu bijis," teica Šakils O’Nīls, kad atbildēja uz jautājumu vai viesojoties Grieķijā ir apmeklējis Partenonu.

Ar katru nākamo pateikto vārdu aizvien dziļākā bedrē iebrauca Britnija Spīrsa: "Es nekad tā īsti neesmu gribējusi braukt uz Japānu. Man vienkārši nepatīk ēst zivis. Un es zinu, ka tas ir ļoti populāri tur pie viņiem Āfrikā."

Ar savām zināšanām paspīdēja arī Kristīne Agilera, kura uzdeva ļoti āķīgu jautājumu: "Tātad. Kur šogad norisināsies Kannu festivāls?" Mēs nezinām. Mēs arī nezinām, kurā pilsētā atrodas Rīgas pils, piemēram.

Silvestrs Stalone: "Laimīgs mākslinieks ir miris mākslinieks, jo tikai tad tu vari pārstāt mainīties. Pēc nomiršanas es, iespējams, atgriezīšos kā ota." Lasi, cik reizes gribi, skaidrāks nepaliks.

Kanje Vests: "Es neieslīgšu garās runās par reinkarnāciju, taču pirmā reize, kad iegāju "Gucci" veikalā, bija tuvākais, ko esmu sajutis mājām."

Ļoti īss, kodolīgs un trāpīgs citāts no bijušā ASV prezidenta Džordža Buša: "es zinu, ka cilvēki un zivis var līdzāspastāvēt savstarpējā mierā." Jā, Džordž. Var.

Bijušais gubernators Arnolds Švarcnēgers šad tad liek aizdomāties, ka varbūt nevajadzēja mest mieru dzelžu cilāšanai. Atbildot uz preses jautājumu par dzimumu līdztiesību, aktieris un politiķis teica: "Manuprāt, geju laulība ir kaut kas tāds, kam vajadzētu palikt starp vīrieti un sievieti."

 


Написать комментарий