Silenes pamatskolā iekārtota koriģējošās vingrošanas nodarbību telpa

foto: ars-med.lv
foto: ars-med.lv

Sabiedriskā organizācija „Silenes stariņi” veiksmīgi realizējusi projektu „Mēs tev palīdzēsim”, kuru atbalstīja Teterevu fonds. Par to ziņo Daugavpils novada municipālais portāls.

Saskaņā ar sniegto informāciju projekta mērķis ir veiksmīgi realizēts – iekārtota un aprīkota koriģējošās vingrošanas nodarbību telpa. Tādējādi, pateicoties skolēnu vecāku un skolotāju sadarbībai, uzlabojusies bērnu pašsajūta un veselība. Nodarbībās piedalījās bērni nelabvēlīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī bērni ar īpašām vajadzībām, kuriem viņu vecāki nevar nodrošināt sistemātiskas nodarbības un speciālu aprīkojumu. Lielākoties nodarbību dalībnieki bija 3–5 gadus veci bērni un 1.–3. klašu skolēni.

Projekta ietvaros tika organizēti 4 praktiski pasākumi, kuros vecākus apmācīja organizēt saviem bērniem papildnodarbības un izmantot aprīkojumu pēc projekta noslēguma.

Svarīgi, ka sasniegtie rezultāti netiks pazaudēti, jo nākamajā mācību gadā nodarbības turpināsies – Silenes pamatskolas budžetā iekļauta 0,5 slodze koriģējošās vingrošanas skolotājam.

Kopējā projekta summa sastāda 6 277,24 eiro, tā realizāciju atbalstīja arī Daugavpils novada dome.


Написать комментарий