Kirkorovs, apsveicot Galkinu jubilejā, atzinies mīlestībā Pugačovai

foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva
foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva

Šķiet visai savdabīgs mīlas trīsstūris izveidojies Krievijas šovbiznesā.

Proti, primadonnas Allas Pugačovas bijušais vīrs Filips Kirkorovs atzinies, ka joprojām mīl Allu un ir ļoti pateicīgs viņas tagadējam vīram Maksimam Galkinam, ka tas nogludinājis agrākās Allas un Filipa nesaskaņas.

Kad pirms nedēļas, 18. jūnijā, humorists Maksims Galkins atzīmēja 37. jubileju, viņš saņēma visai neparastu dāvanu no savas sievas un dvīņu mātes Allas Pugačovas bijušā lauleņa Filipa Kirkorova. Proti, par Krievijas popmūzikas karali dēvētais dziedātājs sociālajā tīklā Instagram.com ierakstīja Maksimam Galkinam šādu apsveikumu dzimšanas dienā.

“Šodien, 18. jūnijā, 2014. gadā ir Dzimšanas Diena manam Draugam. Jā, jā – dažreiz Krieviju ar prātu nesaprast, bet tieši tā es saucu Maksimu Galkinu! Nebrīnieties  – par DRAUGU! Esmu Maksimam pateicīgs par to, ka tajā, mums ar Allu grūtajā situācijā, kad laimīgās ģimenes trauks bija ne tikai ieplīsis, bet sasists, viņš parādījās mūsu dzīvē un nogludināja visus stūrus. Viņš neatstāja vientulībā neparasto SIEVIETI. Bet tieši otrādi, viņš padarīja viņu laimīgu, neļāva viņai iekrist grūtsirdībā, savukārt man deva iespēju attiecībās ar Allu pielikt nevis punktu, bet daudzpunkti. Un pateicoties tam, manā dzīvē joprojām ir šī brīnumainā SIEVIETE, un šī - šodien jau DRAUDZĪBA - pārnesusi mūsu attiecības pavisam jaunā līmenī. Jo kas zina, kā viss būtu izvērsies, ja nebūt Maksa un viņa iedzimtā inteliģence. Tāpēc es personīgi visu savu mūžu būšu viņam pateicīgs. Jo es ļoti mīlu Allu un vēlu viņai vienīgi laimi! Bet Maksimam es novēlu, lai arī turpmāk viņš paliktu tāds pats gādīgs, uzmanīgs, godīgs, jautrs, atsaucīgs un patiess draugs un vīrs ne tikai mūsu mīļotās un dievinātās Allas dzīvē, bet arī mūsu – viņu draugu dzīvē! Esi laimīgs, dārgais Maksim! Esi vesels un, protams, veselību un prieku jūsu bērniem Garikam un Lizai!”


Написать комментарий