J.Dukšinskis: Jāizskata papildiespējas, lai jauniešu brīvā laika pavadīšana kļūtu interesantāka

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Viens no Daugavpils mēra partijas priekšvēlēšanu programmas punktiem bija solījums izveidot brīvā laika pavadīšanas vietas, kuras varētu apmeklēt jaunieši un vecāki ar bērniem.

Pagājis gads kopš pašreizējais pilsētas Domes sasaukums uzsāka darbu, tādēļ portāls vērsās pie pilsētas vadības ar jautājumu, cik daudz šāda veida vietu tika ierīkots.

Uz mūsu jautājumu atbildēja vicemērs Jānis Dukšinskis, kurš paziņoja, ka vasaras laikā jauniešiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt dažāda veida bērnu vasaras nometnes un tikt nodarbinātiem: tas esot liels atbalsts un šajā ziņā Daugavpils atšķiras no citām pašvaldībām. Tāpat J.Dukšinskis atzīmēja, ka pilsētā darbojas jauniešu klubi, kuri saņem finansējumu ar Jaunatnes departamenta starpniecību, sporta sekcijas un pulciņi, notiek ārpusklases darbs u.c.

Pilsētā ir vairākas iespējas apmeklēt papildnodarbības, uzskata Jānis Dukšinskis. Ņemot vērā šo faktu, pašvaldība pat piedalās konkursā, kurā tiks noteikta labākā valsts pašvaldība.

Jauniešu brīvā laika organizācija esot aktuāls jautājums, pie tā tiek strādāts, taču jāizskata arī papildiespējas, lai jauniešu brīvā laika pavadīšana kļūtu vēl interesantāka un pieejamāka, atzīmēja J.Dukšinskis.
 


Написать комментарий