Jauniešu darbs vasarā

2012.g vasarā ir plānots iesaistīt 72 jauniešus no Dagdas novada pasākumā „Jauniešu darbs vasarā”. Darbs tiek piedāvāts jauniešiem no 13 līdz 25 gadu vecumam.

Pasākuma mērķis: ļaut jauniešiem apgūt darba iemaņas un komunikācijas prasmes, kā arī stimulēt ,lai nodibinātu Dagdas novadā vairāk nevalstisko organizāciju.

Kas var piedalīties pasākumā: Dagdas novada pagasti, kur ir oficiāli reģistrētas jauniešu biedrības un Dagda. (Andrupenes pagasts – jauniešu biedrība „DEVA”, Svariņu pagasts – jauniešu biedrība „Delverība”, Asūnes pagasts – jauniešu biedrība „Ašo kompānija”, Šķaunes pagasts – jauniešu biedrība „Laimis spuorni”, Bērziņu pagasts – ģimeņu un jauniešu biedrība „Nākotnei”, Dagda – jauniešu biedrība „Dagne” )

Kādas organizācijas var pieteikt jauniešus? Pašvaldību iestādes, jauniešu centri, jauniešu biedrības.

Cik jauniešu strādās 1 mēnesī? Katrā novada administratīvajā teritorijā (pilsētā, pagastos) strādās 4 jaunieši.

Cik mēnešu turpināsies pasākums? Jūnijs, jūlijs un augusts.

Kā organizācijas var pieteikt jauniešus? Nosūtot aizpildītu anketu uz e pastu: svetlanailatovska@inbox.lv

Līdz kuram datumam var pieteikt jauniešus? Līdz 20.04.2012.

Cik stundu varēs strādāt jaunieši? 11 stundās mēnesī

Atlīdzība: Par darbu jaunietis saņems dāvanu karti 15 Ls vērtībā kancelejas preču iegādei. (Pasākumu finansiāli atbalstīja Dagdas novada dome)

Kontroleun uzraudzība: Institūcijas vadītājs būs atbildīgs par jauniešu drošību. Pēc darba pabeigšanās jaunieši rakstīs par paveikto darbu atskaiti.

Комментировать