Šķirot savu laulību, Diānai Pīrāgs nācies šķirties arī no suņa 1

Pagājušajā nedēļā tirdzniecības centrā «Spice Home» notikušajā suņu modes skatē dziedātāja Diāna Pīrāgs uzstājās kopā ar diviem amerikāņu akitas šķirnes suņiem, ar kuriem pirms neilga laika piedalījās ekskluzīvā fotosesijā specializētam suņu tematikai veltītam žurnālam.

Izrādās, pašai dziedātājai no sava četrkājainā mīluļa ar lielām sāpēm nācies šķirties – tas noticis, šķirot laulību.

Pagājušā gadā sākumā izjuka Diānas Pīrāgs un viņas vīra Dmitrija laulība – dziedātājai «apnika dzīvot kopā ar vīrieti, kas zaudējis interesi par mani: šķita, ka esam kā brālis ar māsu, gribas būt kopā ar vīrieti, kas mani mīl». Abu kopdzīvē dzima meitiņa Andželika, mājas mīluļa lomā bija arī mopšu šķirnes puika Teodors. «Jā, man vairs nav suņuka,» sarunā ar »VZ« skumīgā balsī atklāja Pīrāgs.

«Šķiroties no vīra, man nācās atdot arī savu mopsīti. Es ļoti daudz koncertēju ārzemēs, un mamma pateica, ka viņa var rūpēties par meitiņu, bet rūpes vēl arī par manu suni viņa negribēja uzņemties. Teodors tagad dzīvo pie mana vīratēva Vecrīgā.» Vasarā gan dziedātājai visai bieži bija iespēja atkal būt kopā ar Teodoru. «Tad, kad man bija koncerti Vecrīgā, devos pastaigāties ar Teodoru un bieži suņuku apciemoju. Tagad jau viņš ir ļoti labi iedzīvojies Vecrīgā. Un arī jaunie saimnieki viņam ir pieķērušies, tā ka neviens atpakaļ man viņu nedotu,» skumst Diāna.

 

Комментировать 1