Kalkūnes pagasta vadītājs paskaidroja situāciju ar kādas mājas apkuri

Pirms dažām dienām vietējos plašsaziņas līdzekļos izskanēja informācija par situāciju vienā no Kalkūnes pagasta daudzdzīvokļu mājām.

Kalkūnes pagasta vadītājs Osvalds Kursītis portālam Gorod.lv paziņoja, ka tā neesot dzīvojamās mājas, bet gan atsevišķa dzīvokļa Nr.1 Ķieģeļu ielā 8 problēma. Apsekojot dzīvokli, tika konstatēts, ka tajā veiktā apkures sistēmas renovācija bija nesankcionēta – tika veikta bez projekta izstrādes un saskaņošanas ar apkalpojošo organizāciju.

Rezultātā apkures stāvvadi bija silti, bet radiatori palika auksti, sakarā ar ko varēja spriest par cirkulācijas traucējumiem siltumnesējos. Pēc pagasta vadītāja vārdiem, dzīvokļa īpašniecei nāksies atrisināt situāciju pašas spēkiem, griežoties pie speciālista, jo Kalkūnes pagastā nav komunālās saimniecības dienesta, kura darbinieki varētu palīdzēt novērts trūkumus.

Sakarā ar nepietiekamu gaisa temperatūru pārējos dzīvojamās mājas dzīvokļos Kursīša kungs paskaidroja, ka mājā bieži vien nepieciešams veikt gaisa izlaišanas procedūru, ar ko nodarbojas siltumenerģijas piegādātājs „Naujenes pakalpojumu serviss”.

Комментировать