Citāds sadraudzības vakars Vaboles pagastā

Portāls Gorod.lv jau rakstījis par jauniešu lietu speciālistu Antu Jukšu, kura, izrādot iniciatīvu un interesi par to, kas notiek dzimtajā pilsētā Vabolē, dibināja jauniešu organizāciju “Ļipitnīks”.

Sarunā ar portālu Gorod.lv jaunie entuziasti stāstīja, ka viņiem esot daudz plānu, daļa no kuriem jau ir realizēta. A.Jukša pastāstīja, kā pagāja citāds sadraudzības vakars "Bugi vugi. Raibi un koši".

Pasākuma rīkotāji vēlējās organizēt sadraudzības vakaru jauniešiem no kaimiņu pagastiem – Līksnas, Kalupes, Nīcgales, Višķu pagastiem, kurā skanētu mūzika, tiktu spēlētas spēles, jauniešu iepazītos.

Pēc sadraudzības vakara rīkotāju vārdiem, neskatoties uz to, ka vakara plāns netika ievērots, jo rīkotājiem nedaudz pietrūkst pieredzes šajā jomā, vakars pagāja labi. Pasākuma gaitā 25 jauniešiem no Vaboles, Līksnas un Višķiem bija iespēja iepazīties, apspriest nākotnes plānus un jautri pavadīt laiku.

Turklāt minētais pasākums kļuva par labu pieredzi sadraudzības vakara rīkotājiem, kuri noteikti ņems vērā pirmā vakara nepilnības un nākamreiz viss izdosies daudz labāk. Pašlaik entuziastu grupa no Vaboles noskaidro, kādi pasākumi ieinteresētu jauniešus, kā arī plāno piedalīties Daugavpils novada divos projektos.

Комментировать